Képzéseink
Jelentkezési lap letöltése
Jelentkezési lap
Frissítőmasszázs képzés
Frissítőmasszázs képzés

A képzéshez kapcsolódó alapinformációk

Napjainkban szerencsére egyre többen élnek testtudatosan, vagyis foglalkoznak a helyes táplálkozással, járnak rendszeresen sportolni, kirándulni. Sokan felismerték azt is, hogy a rendszeres masszázs élhetőbbé teszi mindennapjaikat. A sorra nyíló wellness, fitnesz központokban, kozmetikai szalonokban egyre több jó frissítő masszőrre van szükség. ​

A frissítőmasszázst végzőknek nincs szükségük részletes sportélettant, edzéselméletet tárgyaló elméleti háttérre, mint az OKJ-s sportmasszőröknek, akik a versenysportban dolgoznak. Nincs szükségük olyan mélységig tudni a különböző betegségekről és azok masszázs által történő rehabilitációjáról, mint az OKJ-s gyógymasszőröknek, akik kórházakban dolgoznak. ​

A frissítőmasszázst alkalmazónak az a feladata, hogy ellazítsa, megnyugtassa, regenerálja vendégét. Ezért fontos ismernie az emberi test felépítésének és működésének alapjait. Illetve azt, hol van tudásának, tevékenységének a határa, vagyis mikor kell tovább küldenie vendégét esetleges orvosi kivizsgálásra, vagy mikor kell vendégével megértetni, hogy az a masszázsfajta, amire szüksége van sportteljesítményének növelése vagy gyógyulásának érdekében, az már nem a frissítőmasszőr kompetenciája.

​Egy 70 órás (12 x 6 órás) tanfolyam nem ér fel egy OKJ-s 900 órás tanfolyam tudásanyagával, viszont erre nincs is szükség. Célunk az, hogy nagyobb elméleti és gyakorlati tudást szerezve, mint a "Svédmasszázs otthoni használatra" tanfolyamot elvégzők, képesek legyenek önálló munkavégzésre akár alkalmazottként, akár vállalkozóként. (Ezen vállalkozói tevékenység TEÁOR száma: 930406; Frissítő, relaxáló masszázs. 2008 január elsejétől életbe lépett új TEÁOR-ban ez a tevékenység a 960401-es számon található meg.) ​

Frissítőmasszázs tanfolyamunkat sikeresen elvégzők tanúsítványt kapnak, amivel a jelenleg hatályos jogszabályok szerint akár már munkát is vállalhatnak. Vagyis már nem csak a szűkebb környezetükben lévő emberek felfrissítésére lesznek alkalmasak, hanem ismeretlen (fizetőképes) vendégeket is képesek lesznek hatékonyan megmasszírozni. A frissítőmasszázs tanfolyamunkon nem csak a svédmasszázs elméletével és gyakorlatával ismerkednek meg hallgatóink, hanem a masszőr szakma etikájával is. Mindezt némi klinikai ismeretekkel fűszerezve a saját maguk (például a bőrgomba felismerése) és a leendő vendégeik (például visszértágulat azonosítása) érdekében, amikor tilos a masszázs!

A képzés megnevezése: Frissítőmasszőr
A képzés szerinti megszerezhető képesítés: Frissítőmasszőr
A képzésben való részvétel alapvető feltételei: min.8 általános iskolai végzettség.
A képzés időtartama: 70 óra
A képzés finanszírozása :Önköltséges: 80.000 Ft  vizsgadíjjal,részletfizetési lehetőség.
Csoportlétszám: max. 25 fő.
A képzés helyszíne: DE OEC
A képzés modulvázlata: anatómia, masszázs elmélet + gyakorlat.                                                         
A képzés intenzitása: Szombati napokon
Tervezett kezdési ideje: 2015tavasz
Tervezett befejezési ideje: a kezdéstől számítva 12.hét végén.
A képzés módszertani jellemzői: a képzésbe történő bekapcsolódáskor a jelentkezők kérhetik az előzetesen megszerzett tudásuk beszámítását.
A tananyag biztosításának módja: a tananyagot nyomtatott formában kapják meg a résztvevők.
A záróvizsga tervezett időpontja: a kezdéstől számított 12.hét végén.
A záróvizsga rendje:Írásbeli vizsgára csak az a résztvevő bocsájtható, aki a képzési idő 20 %-ánál több óráról nem hiányzott és a tanfolyam árát és a vizsgadíjat befizette.
A záróvizsga minősítési szintje: Tanúsítvány
IDŐPONTFOGLALÁS
Foglaljon online időpontot és
foglalásra 24 órán belül pontos időpontot adunk.
| Adatkezelési nyilatkozat
Foglalás megkezdése
Iratkozzon fel
Hírlevelünkre
| Adatkezelési nyilatkozat
Pavlenka Krisztina
véleménye
Évek óta járok Beához,nagyon megvagyok vele elégedve, aranyos,kedves és mindig felfrissülök a masszázs után.Én is csak mindenkinek ajánlani tudom,hiszen a rohanó napok forgatagában mindenkinek kell egy kis lazulás,stresszoldás.:)
1D,2D,3D műszempilla építés!
1D,2D,3D műszempilla építés!
Itt találsz meg bennünket
Weboldalunk sütiket használ a magasabb felhasználó élmény miatt.