Képzéseink
Jelentkezési lap letöltése
Jelentkezési lap
Talpmasszázs képzés 30 % kedvezménnyel!
Talpmasszázs képzés 30 % kedvezménnyel!

A képzéshez kapcsolódó alapinformációk:

Talpunkon, kezünkön, fülünkön rajta van testünk kicsinyített térképe. Megfelelő tudású gyógyító ember megfelelő pontokat ingerelve segíteni tud a szervezet öngyógyító folyamatainak. Így a talpmasszázs által harmonizálni lehet a testet, és egészségesebb lesz. Ennek a tudásnak a megszerzéséhez el kell végezni a természetgyógyász tanfolyamot és utána a reflexológus szakot. Csak ekkor írhatja valaki a névjegyére, hogy reflexológus, és kezdhet gyógyító tevékenységbe!

Otthoni körülmények közt, frissítési, általános harmonizálási szándékkal végzett talpmasszázs esetén nincs szükség ilyen mélységű ismeretekre. A talpzónáival amúgy is rengeteg könyv foglalkozik, amikből ezek megismerhetőek. Amiért mégis érdemes ezt a tanfolyamot elvégezni, az, hogy itt megtanulják a hallgatók, hogy mit kell érezni az ujjukkal. Például mi a különbség a bőrkeményedés és a bőr mélyebb rétegeiben lévő "keményebb, kristályszerű" dolgok közt. Fontos az is, hogy az általános harmonizálásnak is megvannak a szabályai, miszerint melyik szerveket, mi után célszerű masszírozni.

Fontosak az irányok, hogy ne kártékony irányban dolgozzunk. Egy otthoni "úgy fáj a lábam, masszírozd már meg egy kicsit" 5 percéhez képest, itt már 20-30 percig is tart egy talpmasszázs, ezért már erőteljesebb a masszázs hatása is. Fontos az is, ami minden masszázsra igaz, hogy nem jó, ha fáj! Talpmasszázs tanfolyamunk 40 órájában  az elméleti oktatás mellett egymáson fognak gyakorolni a hallgatók, hogy ne csak a lexikális tudásuk gyarapodjon, hanem az életben gyakorlatban felhasználható is.

Tanfolyamunkat elsősorban sportmasszőröknek és gyógymasszőröknek, gyógytornászoknak ajánljuk, de szeretettel várunk nem egészségügyi végzettségű érdeklődőket is. Viszont, hogy az egészségügyi végzettséghez kapcsolódó tudás különbség miatt ne legyen sokkal intenzívebb a tanfolyam, ezért 6 órás (1x6 óra) anatómia előkészítőt tartunk.

A képzés megnevezése: TALPMASSZÁZS
A képzés szerinti megszerezhető képesítés: Talpmasszőr
A képzésben való részvétel alapvető feltételei: minimum 8 általános iskolai végzettség.
A képzés időtartama: 40 óra
A képzés finanszírozása: Önköltséges: 80.000 Ft vizsgadíjjal, részletfizetési lehetőség.
Csoportlétszám: max. 25 fő
A képzés helyszíne: DE OEC
A képzés modulvázlata: anatómia és talpmasszázs elmélet + gyakorlat.
A képzés intenzitása: Szombati napokon
Tervezett kezdési ideje: 2020. SZEPTEMBER.
Tervezett befejezési ideje: a kezdéstől számított 5 hét múlva.
A képzés módszertani jellemzői: a képzésbe történő bekapcsolódáskor a jelentkezők kérhetik előzetes tudásuk beszámítását.
A tananyag biztosításának módja: a tananyagot nyomtatott formában kapják meg a résztvevők.
A záróvizsga tervezett időpontja: a kezdéstől számított 6 héten.
A záróvizsga rendje:Írásbeli vizsgára csak az a résztvevő bocsájtható, aki a képzési időtartam 20 %-ánál több óráról nem hiányzott és a tanfolyam árát és a vizsgadíjat befizette.
A záróvizsga minősítési szintjei: Tanúsítvány
IDŐPONTFOGLALÁS
Foglaljon online időpontot és
foglalásra 24 órán belül pontos időpontot adunk.
| Adatkezelési nyilatkozat
Foglalás megkezdése
Iratkozzon fel
Hírlevelünkre
| Adatkezelési nyilatkozat
Juhász Imre
véleménye
Én már évek óta járok ide. Ha igazi felfrissülésre vágyok, akkor egy kiadós masszázs sokat segít. Remek kezek várnak.
1D-2D szálas műszempilla építés
1D-2D szálas műszempilla építés
Itt találsz meg bennünket
Weboldalunk sütiket használ a magasabb felhasználó élmény miatt.