IDŐPONTFOGLALÁS
Foglaljon online időpontot és
foglalásra 24 órán belül pontos időpontot adunk.
| Adatkezelési nyilatkozat
Foglalás megkezdése
Rólunk

Üdvözöljük a Klinika Beauty honlapján!  

Szeretném Önnek bemutatni vállalkozásunkat. Tevékenységünket családi vállalkozás formájában végezzük.

  A tanulmányaink befelyezését követően(2001,illetve 2002)  dolgoztunk egészségügyi szolgáltatásokat is nyújtó intézményeknél( Hunquest Hotel Nagyerdő, Debreceni Gyógyfürdő, Ortopédiai Klinika), de már e mellett is egyéni vállalkozói tevékenységet folytattunk.  

2007-ben a masszázs tevékenységet annak oktatásával egészítettük ki. Jelenleg is szervezünk képzéseket amennyiben a létszám engedi tavasszal és ősszel.    

A Debreceni Egyetem területén 2006-tól vagyunk jelen. Gyakorlatilag ez idő óta önállóan tevékenykedünk. Nagy szerettel, tisztelettel és ami még ennél is fontosabb megbizhatósággal, tapasztalattal, alacsony árakkal állunk mindenki rendelkezésére.   

Köszönjük, hogy meglátogatta honlapunkat, amennyiben kérdése van írjon nekünk, és ajánljon minket olyan ismerősének vagy családtagjának akinek esetleg szüksége lehet egy jó masszőrre.

 

 

Iratkozzon fel
Hírlevelünkre
| Adatkezelési nyilatkozat
Jenei Ildikó
véleménye
Négy hete járok Beához nyirokmasszázsra, és pozitív tapasztalatom, hogy a hetente jelentkező fejfájásom elmúlt. A másfél órás masszázs után felüdülten távozok, és ez a kellemes érzés még napokig megmarad. Mindenkinek csak ajánlani tudom.
Itt találsz meg bennünket