Szolgáltatásaink
Testmasszázs
Testmasszázs

A masszázs az emberiség gyógyító eljárásainak legősibb módja. A test felületén a kezünkkel végezzük és segítségével az alkalmazás helyén és azon kívül az egész szervezetben bonyolult hatásokat tudunk kiváltani. A masszázs mechanikai tevékenység és része az úgynevezett mechanoterápiának.

A masszázs felhasználása igen sokrétű.

Alkalmazhatjuk :

·         Frissítő céllal, az egészséges embereknél,

·         Testmozgás pótlására,

·         Sporttevékenység előkészítésére és fokozására sportolóknál,

·         Valamint betegek gyógyítására.

A masszőrnek tisztában kell lennie a kezelt személy betegségének egyes fontos jellemzőivel és a masszirozás közben alkalmazott fogások hatásaival. Tudnia kell, hogy mit miért csinál.

Orvosi (gyógy) masszázs: gyógyító céllal végezzük, szigorú orvosi előírás és utasítás mellett. Önmagában ritkán alkalmazzuk, mint gyógy tényezőt, rendszerint más fizikoterápiás eljárásokat is igénybe veszünk a beteg kezeléséhez.

Sportmasszázs:sportolóknál végezzük,a sporttevékenység minél eredményesebbé tétele céljából. A bemelegítés eredményesebb a bemelegítő-masszázs alkalmazásával. Mint tréning masszázs elősegíti a teljesítmény fokozását. Az edzések és versenyek után elősegíti és gyorsítja a fáradtság megszüntetését. A sportmasszázsnál főleg a gyúró fogások állnak előtérben.

Frissítő (higiénés) masszázs: egészséges, de keveset mozgó embereknél végezzük. Masszázs közben olyan élettani hatások keletkeznek, amik hasonlóak az erősebb testmozgás, sportolás közben a szervezetben létrejövő hatásokhoz. A frissítő masszázs kellemes közérzetet biztosít, a fáradtságot csökkenti, de nem helyettesíti a rendszeres mozgást. Fogásaiban megegyezik a gyógy- és a sportmasszázs fogásaival.

Diagnosztikai masszázs: a bőr és a bőr alatti kötőszövet és az izomzat állapotának megítélésében van szerepe. Célja nem a kezelés, hanem a beteg állapotáról történő tájékozódás.

Áraink

Testmasszázs árak:

  • 15 perc-2500 Ft
  • 30 perc-4000 Ft
  • 45 perc-5500 Ft
  •    1 óra -7000 Ft

​​​Talpmasszázs 40 perc-4000Ft.

Arc, fej és nyakmasszázs 30 perc-4000Ft.

 

IDŐPONTFOGLALÁS
Foglaljon online időpontot és
foglalásra 24 órán belül pontos időpontot adunk.
| Adatkezelési nyilatkozat
Foglalás megkezdése
Iratkozzon fel
Hírlevelünkre
| Adatkezelési nyilatkozat
Pavlenka Krisztina
véleménye
Évek óta járok Beához,nagyon megvagyok vele elégedve, aranyos,kedves és mindig felfrissülök a masszázs után.Én is csak mindenkinek ajánlani tudom,hiszen a rohanó napok forgatagában mindenkinek kell egy kis lazulás,stresszoldás.:)
1D-2D szálas műszempilla építés
1D-2D szálas műszempilla építés
Itt találsz meg bennünket
Weboldalunk sütiket használ a magasabb felhasználó élmény miatt.