Szolgáltatásaink
Testmasszázs
Testmasszázs

A masszázs az emberiség gyógyító eljárásainak legősibb módja. A test felületén a kezünkkel végezzük és segítségével az alkalmazás helyén és azon kívül az egész szervezetben bonyolult hatásokat tudunk kiváltani. A masszázs mechanikai tevékenység és része az úgynevezett mechanoterápiának.

A masszázs felhasználása igen sokrétű.

Alkalmazhatjuk :

·         Frissítő céllal, az egészséges embereknél,

·         Testmozgás pótlására,

·         Sporttevékenység előkészítésére és fokozására sportolóknál,

·         Valamint betegek gyógyítására.

A masszőrnek tisztában kell lennie a kezelt személy betegségének egyes fontos jellemzőivel és a masszirozás közben alkalmazott fogások hatásaival. Tudnia kell, hogy mit miért csinál.

Orvosi (gyógy) masszázs: gyógyító céllal végezzük, szigorú orvosi előírás és utasítás mellett. Önmagában ritkán alkalmazzuk, mint gyógy tényezőt, rendszerint más fizikoterápiás eljárásokat is igénybe veszünk a beteg kezeléséhez.

Sportmasszázs:sportolóknál végezzük,a sporttevékenység minél eredményesebbé tétele céljából. A bemelegítés eredményesebb a bemelegítő-masszázs alkalmazásával. Mint tréning masszázs elősegíti a teljesítmény fokozását. Az edzések és versenyek után elősegíti és gyorsítja a fáradtság megszüntetését. A sportmasszázsnál főleg a gyúró fogások állnak előtérben.

Frissítő (higiénés) masszázs: egészséges, de keveset mozgó embereknél végezzük. Masszázs közben olyan élettani hatások keletkeznek, amik hasonlóak az erősebb testmozgás, sportolás közben a szervezetben létrejövő hatásokhoz. A frissítő masszázs kellemes közérzetet biztosít, a fáradtságot csökkenti, de nem helyettesíti a rendszeres mozgást. Fogásaiban megegyezik a gyógy- és a sportmasszázs fogásaival.

Diagnosztikai masszázs: a bőr és a bőr alatti kötőszövet és az izomzat állapotának megítélésében van szerepe. Célja nem a kezelés, hanem a beteg állapotáról történő tájékozódás.

IDŐPONTFOGLALÁS
Foglaljon online időpontot és
foglalásra 24 órán belül pontos időpontot adunk.
| Adatkezelési nyilatkozat
Foglalás megkezdése
Iratkozzon fel
Hírlevelünkre
| Adatkezelési nyilatkozat
Szarka Máté
véleménye
Évek óta járok ide, igaz többnyire kampányszerűen. Mindketten kiválló szakemberek, csak ajánlani tudom öket mindenkinek.
Frissítőmasszázs képzés
Frissítőmasszázs képzés
Itt találsz meg bennünket
Weboldalunk sütiket használ a magasabb felhasználó élmény miatt.