Képzéseink
Jelentkezési lap letöltése
Jelentkezési lap
1D, 2D műszempilla képzés! 30% KEDVEZMÉNY!
1D, 2D műszempilla képzés! 30% KEDVEZMÉNY!

Szeretnéd megtanulni a műszempilla építést? Ha igen , akkor gyere el képzéseimre és tanuld meg Te is, hogy készül az igazán esztétikus műszempilla.Az 1 D klasszik műszempilla építés az alapja a szempilla építésnek. Ebben az esetben minden egyes saját pillára 1 műszempilla kerül felragasztásra.  A képzés során mindent biztosítok, nem kell hozni eszközöket. Márkafüggetlen, professzionális anyagokkal doldozunk.A modellről nektek kell gondoskodni. Nagyon fontos, hogy legyen türelmes, tudjon feküdni 3-4 órát folyamatosan nyugalomban. A képzések kiscsoportban történnek 4 fővel.A képzés ára : 39.990 Ft. A 2D képzés ára 59900 Ft.

Ha úgy érzed, hogy nagyszerű lenne gyönyörű műszempillákkal elkápzáztatnod vendégeidet, és elégedetten ajánljanak másoknak is, akkor gyere el hozzám, és én megmutatok mindent , amit tudni akartál a szempillépítésről.

Kérlek, hogy kattints a jelentkezési lap fülre és küld el jelentkezésedet. Ezután megbeszélünk minden fontos információt, amire szükséged lesz az oktatáson. 

Jelentkezz bátran.      

Az időpontok miatt érdeklődjetek privátban, vagy telefonon.

IDŐPONTFOGLALÁS
Foglaljon online időpontot és
foglalásra 24 órán belül pontos időpontot adunk.
| Adatkezelési nyilatkozat
Foglalás megkezdése
Iratkozzon fel
Hírlevelünkre
| Adatkezelési nyilatkozat
Demény András
véleménye
Feleségemmel járunk ide, már évek óta és nagyon elégedettek vagyunk.Egy kiadós masszázs után mintha kicseréltek volna! Mindenkinek csak ajánlani tudom!
1D-2D szálas műszempilla építés
1D-2D szálas műszempilla építés
Itt találsz meg bennünket
Weboldalunk sütiket használ a magasabb felhasználó élmény miatt.